698.png

Inloggen

Aanmelden
Wachtwoord vergeten

Algemeen:

Voor alle bestellingen welke u aan ons verstuurt gelden de leveringsvoorwaarden zoals hier beschreven.

U kunt bij ons bestellen via de webshop, maar per mail of telefoon accepteren wij uw bestelling ook. U ontvangt de bestelling na betaling.

Bij het plaatsen van een bestelling dienen alle gevraagde gegevens volledig en juist te zijn ingevuld. Heeft u nog geen klantnummer meld u aan bij het kopje aanmelden.

Verzendtarieven:

Voor verzendingen binnen Nederland geld:

*Bij bestellingen tot € 50.00 betaald u € 4.95 verzendkosten

*Bij bestellingen boven de € 50.00 zijn de verzendkosten voor onze rekening.

*Bij bestellingen die in een envelop passen betaald u de postzegelkosten. Het webshop programma is echter zo gemaakt dat hij automatisch € 4,95 rekent. Betaal dan nog niet en schrijf het bij de opmerkingen dan maken wij dat in orde, krijgt u een mail terug en betaal dan die factuur, daarna sturen wij het product af.

Verzending en Betaling:

Na verzending van uw bestelling krijgt u automatisch bericht per mail. Vul dus uw juiste mailadres in

Betaling kan plaatsvinden via Ideal of vooruitbetaling via uw eigen bank. Natuurlijk kunt u ook uw producten zelf afhalen, dan betaald u geen extra kosten.

Verzending geschied alleen als er betaling heeft plaatsgevonden !

Als uw geld wilt overmaken via uw eigen bank dan is ons rekeningnummer NL05INGB0009387881 tnv Hobbyhuis de Strandjutters Wij wachten uw betaling af en verzenden dan.

NB: vooruitbetaling moet binnen 14 dgn gebeuren, anders nemen wij aan dat u uw bestelling niet meer hoeft en anuleren wij uw producten.

Overig:

Als u niet thuis bent, krijgt u een afhaalbewijs om uw pakket op te halen. Als u uw pakket niet ophaald,  wordt deze teruggestuurd.

De kosten van deze retourzending wordt dan bij u in rekening gebracht. Mocht u de bestelling niet meer willen krijgt u uw geld min de extra kosten terug. De extra kosten zijn de verzendkosten. Haal u pakket dus wel op tijd op

In principe versturen wij direct nadat uw betaling bij ons op de rekening zichtbaar is. Het ligt dus ook aan uzelf hoe snel u uw pakket ontvangt.

Retourzending:

Heeft u een verkeerd of defect product ontvangen, bel ons, mail ons of neem op een andere manier contact met ons op. Samen zoeken wij naar een oplossing. Stuur niet zomaar iets terug!!

Goederen die u heeft ontvangen, maar niet aan uw verwachting voldoen of onjuist besteld zijn kunt u binnen 14 dgn terugsturen. U moet het pakket wel voldoende frankeren. Tevens moeten de spullen in orginele staat zijn dus ongebruikt en ongeopend. 

Spullen zoals losse kleurpotloden, dingen die voor u op maat zijn gesneden/geknipt kunnen niet worden geruild.

Spullen die speciaal voor u worden besteld kunt u niet retour sturen.

Als u iets retour wilt stuurt, doet u er een briefje bij, waarop ook duidelijk uw rekeningnummer en naam staan, zodat wij uw geld weer retour kunnen storten. Dit gebeurt binnen 7 dgn.

Vragen:

mocht u nog vragen hebben, of u bent niet tevreden, schroom niet en neem contact met ons op

mailen: strandjutters@cs.com

telefoon: 0514 601084

Adres gegevens en winkel openingstijden:

Hobbyhuis de Strandjutters , it Hoekstee 4, 8561 BD Balk

Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00 - 17.00

Vrijdagavond is er momenteel geen koopavond ivm corona maatregelen. 

Als u contact met ons hebt gezocht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

Registratie:

Al uw gegevens worden met respect behandeld en zullen nooit aan derden doorgespeeld worden

U kunt ook ten allen tijde uw gegevens opvragen en wijzigen

 

Wij hopen op een goede samenwerking!